Συνάντηση Χρήστου Μπουκώρου με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Για το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βελεστίνου

Με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτριο Νασίκα, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 6 Ιουλίου 2020, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος. Αφορμή της συνάντησης ήταν η πρόσφατη δέσμευση, που απέσπασε ο βουλευτής Μαγνησίας από την ηγεσία της υπηρεσίας Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) για την εκπόνηση μελέτης κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Βελεστίνο, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του δήμου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ρήγα Φεραίου, κ. Γεώργιος Παπαδάμ και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Γεώργιος Παπατόλιας.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε ο σχεδιασμός των δράσεων και ενεργειών που απαιτούνται, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Βελεστίνου. Ενός σύγχρονου γυμναστηρίου χωρητικότητας τουλάχιστον 500 θεατών, ενός έργου αναγκαίου για τη δημιουργία νέων ευκαιριών άθλησης για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου.
Ο βουλευτής Μαγνησίας, αφού δέχθηκε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, δεσμεύτηκε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση ενός έργου ζωτικής σημασίας για την περιοχή του Βελεστίνου.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Χρήστος Μπουκώρος σε πρόσφατη – 2 Ιουλίου 2020- εκτενή συνεργασία που είχε με την ηγεσία της Υπηρεσίας Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ), και συγκεκριμένα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Γενικό Διευθυντή της υπηρεσίας κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο και τον Νομικό Σύμβουλο κ. Στάϊκο πέτυχε τη δέσμευση των τελευταίων για την εκπόνηση μελέτης κατασκευής από την ίδια την ΚΤΥΠ και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τέλος, αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταφέροντας τους προβληματισμούς της πανεπιστημιακής κοινότητας, σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις αντιστοιχίες των τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, μετά από επιστολή που έλαβε από τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, κ. Ζήση Μαμούρη. Μεταξύ άλλων, όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, τα ερωτήματα που γεννώνται στην ακαδημαϊκή κοινότητα αφορούν στην αντιστοιχία τμημάτων και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, όπως και στη διαδικασία των μετεγγραφών που βασίζεται στη σαφή αντιστοίχιση τμημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.