Συνάντηση εφέδρων αξιωματικών Βόλου και Αλμυρού – Ν. Αγχιάλου

Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, με τους Εφέδρους Αξιωματικών της Επαρχίας Αλμυρού & Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας, έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 το απόγευμα, στο γήπεδο του Πλατάνου Αλμυρού, με τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το παρόν έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας κ. κ. Σιαφάκας Β., Μπάτης Αθ., Ανδρινός Στ., Σουλιώτης Γ., Γκανάτσιος Σ., Μαραγκός Λ. και οι οποίοι άμεσα έστησαν την γραμματεία με το κατάλληλο υλικό ώστε ερχόμενοι οι εφ. αξκοί να ενημερώνονται άμεσα χωρίς συνωστισμό για τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής και να συμπληρώνουν τις αιτήσεις τους.

Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Τ.Τ. Πλατάνου κ. Χριστοδούλου Αθ. ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εφέδρους αξκούς και το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ που αποδέχθηκαν την πρόταση του να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο χώρο αυτό και για την συμμετοχή τους σε αυτή.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο εκ μέρους του δημάρχου Αλμυρού ο αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απ. Βερέμης και πολλοί έφεδροι αξκοί της επαρχίας Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των τεθνεώτων εφέδρων αξκών επαρχίας Αλμυρού.

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απ. Βερέμης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση και συνεχάρη τον Πρόεδρο & το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας για την άψογη οργάνωση και προετοιμασία και για την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει τα προηγούμενα χρόνια, όπως επίσης και για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση της συνάντησης αυτής.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας εφ. ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πλατάνου Αλμυρού και μέλους του ΣΕΑΝ για την προετοιμασία, την οργάνωση και την διάθεση του πολύ καλού χώρου του γηπέδου. Επίσης για την διάθεση νερών & αναψυκτικών, των μέτρων πρόληψης για τον COVID19 με αντισηπτικά, γάντια και μάσκες και την τακτοποίηση καθισμάτων ανά δύο μέτρα στο χώρο του γηπέδου, ώστε με ασφάλεια να διεξαχθεί η συνάντηση αυτή. Επίσης τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας και τον αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου, που παρέστησα στην εκδήλωση.

Ο κ. Καραδήμας αναφέρθηκε στην ιστορία του ΣΕΑΝ που γιορτάζει φέτος τα 75 χρόνια λειτουργίας του και το έργο και τις δραστηριότητες που επιτελέστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα μίλησε για τους σκοπούς των ΣΕΑΝ, τις προαγωγές και τα δικαιώματα των εφ. Αξκών και στη συνέχεια προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις του Συνδέσμου μέχρι σήμερα.

Αναμνηστικά επετειακά μετάλλια των 75 χρόνων ίδρυσης του ΣΕΑΝ Μαγνησίας απένειμε ο πρόεδρος στον αντιδήμαρχο Αλμυρού κ. Παπαϊωάννου, στον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Βερέμη Απ. και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Πλατάνου κ. Χριστοδούλου Αθ.

Την εκδήλωση προετοίμασε κατάλληλα το μέλος του Συνδέσμου έφεδρος λοχαγός κ. Χριστοδούλου Αθανάσιος, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πλατάνου Αλμυρού και το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.
Την ηχητική κάλυψη στο χώρο της εκδήλωσης ανέλαβε το μέλος έφ. αξκός κ. Λασκαρίδης Μίλτος, Γυναικολόγος-Μιευτήρας στο Αλμυρό, τον οποίο ο ΣΕΑΝ ευχαριστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.