Συνάντηση εργασίας Μιτζικού- Τριαντόπουλου για τις υποδομές και τα δίκτυα στις πληγείσες περιοχές του Ν. Πηλίου

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο  είχε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, με  κύριο αντικείμενο τις παρεμβάσεις σε υποδομές και δίκτυα στις πληγείσες περιοχές του Δήμου.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Δήμος Ν. Πηλίου, στη συνάντηση εξετάστηκε  η  πορεία αποκατάστασης των ζημιών σε διάφορες περιοχές του Δήμου, με έργα  προκειμένου να επουλωθούν όλες οι ζημιές της περιοχής σε υποδομές και δίκτυα.

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για παρεμβάσεις  και έργα που συνεχίζονται, καθώς οι ζημιές είναι πολλές και οι ανάγκες για παρεμβάσεις μεγάλες και πρόσθεσε: «Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από Δημοτική Αρχή, με την έκτακτη χρηματοδότηση  που έχει εγκριθεί μέχρι τώρα πλησιάζει τα 6 εκατ. ευρώ. Αυτή η χρηματοδοτική στήριξη  θα συνεχιστεί την επόμενη περίοδο, ώστε να επουλωθούν όλες οι ζημιές της περιοχής σε υποδομές  και  δίκτυα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή επιχειρεί καθημερινά σε όλα τα μέτωπα  κι επισήμανε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών στις πληγείσες περιοχές του Δήμου ώστε να είναι πανέτοιμες ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.