Συνάντηση του Χρ. Μπουκώρου με τον Υπουργό Εργασίας

Εργασιακά και ασφαλιστικό, αντικείμενο συζήτησης

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι εργασιακές σχέσεις και τα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, στη μακρά συζήτησή του με τον Υπουργό Εργασίας, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σοβαρά εργασιακά ζητήματα που απασχολούν πλήθος πολιτών, καθώς και στη μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή συντάξεων που σημειώθηκε όλα αυτά τα χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις διατάξεις που πρόκειται να εισαχθούν προς ψήφιση στο νέο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο και οι οποίες αναμένεται να ρυθμίσουν τόσο τα εργασιακά ζητήματα, όσο και τα ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης που ταλαιπωρούν χιλιάδες πολίτες της χώρας.
Από την πλευρά του ο υπουργός διαβεβαίωσε τον Χρήστο Μπουκώρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις και ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της πλήρους απασχόλησης, όπως ακριβώς επεσήμανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., κατά τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της χώρας.

Τέλος, παρόντες στη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν οι βουλευτές Πρεβέζης Στέργιος Γιαννάκης και Θεσπρωτίας Βασίλειος Γιόγιακας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.