Συνεχίστηκε χθες και διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία 64χρονου Αλμυριώτη

Το σπίτι όπου είχε γίνει το φονικό
Κατηγορούμενος ένας 40χρονος από τον Πλάτανο Αλμυρού

Συνεχίστηκε χθες και διακόπηκε για τις 5 Ιουνίου 2018 στο Κακουργιοδικείο Λάρισας, η δίκη του 40χρονου από τον Πλάτανο Αλμυρού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 64χρονου επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού, τον Δεκέμβριο του 2016 ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.
Κατά τη χθεσινή ημέρα εξετάστηκαν μάρτυρες κατηγορίας, ενώ η δίκη διακόπηκε ξανά, καθώς δεν ολοκληρώθηκε.
Ο 64χρονος επιχειρηματίας είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στις 28 Δεκεμβρίου στο σπίτι του στον Αλμυρό και αποκαλύφθηκε μετά από εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου, στον κόμβο Αερινού, το οποίο εγκατέλειψε ο οδηγός του και απομακρύνθηκε πεζός. Οδηγός φορτηγού είδε τη σκηνή και ενημέρωσε την Αστυνομία που άρχισε να ψάχνει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενώ ο 38χρονος τότε δράστης πήγε με ωτοστόπ στο Βελεστίνο και από εκεί με ταξί στο σπίτι του, στον Πλάτανο Αλμυρού και έπεσε για ύπνο… Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου Αριστείδη Κολοβό, αλλά δεν τον βρήκαν, προφανώς καθώς ήταν ήδη νεκρός. Βρήκαν ωστόσο τον γιο του, που έσπευσε γύρω στις 6.30’ το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου στο διαμέρισμα του πατέρα του, στην πάροδο της Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό. Τελικά και αφού υπήρχε αίμα και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας, ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του ήδη νεκρός, ενώ ο δράστης είχε ανακατέψει το σπίτι για να φανεί ως ληστεία.
Από την προανάκριση είχε προκύψει ότι ο δράστης είχε εργαστεί για 6 περίπου μήνες στην επιχείρηση κατασκευής μεταλλικών τρέιλερ, κοτσαδόρων και μπαγαζιέρων του επιχειρηματία και φέρεται να είχε παράπονα σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει και είχε πάει στο σπίτι του, για να ζητήσει χρήματα, μάλωσαν και φέρεται να τον σκότωσε με περισσότερες από 10 μαχαιριές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.