Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Με εννέα θέματα συζήτησης, συνεδριάζει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση πίστωσης διάθεσης πίστωσης για την τιμητική εκδήλωση για την Ανακήρυξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ως Επιτίμου Δημότη του Δήμου Αλμυρού, η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Κροκίου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού».

Ακόμη, θα εγκριθεί η επικαιροποιημένη μελέτη και τεύχη δημοπράτησης, καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης και υποβολή Τεχνικού Δελτίου της πράξης «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Κροκίου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού» και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού».
Τέλος, θα εγκριθεί το πρακτικό της επιτροπής καθορισμού μισθώματος, απευθείας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Κωφών, για την εγκατάσταση ασύρματου κόμβου, στην Α.Ε. Ειδικού Σκοπού «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.