Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά

Το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

Το τριήμερο 6-8 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνελεύσεων που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην οδό Λαγκαδά 349-351, η Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν συμπολίτες από τους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το πρόγραμμα με το γενικό θέμα «Να είστε θαρραλέοι», θα παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές που θα περιλαμβάνουν σύντομες ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο. Θα παρουσιαστεί επίσης και στην νοηματική γλώσσα. Όταν κοιτάμε τις ειδήσεις σήμερα, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών αντιμετωπίζουν ανησυχίες και φόβους όσο ποτέ προηγουμένως. Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πιέσεις. Αποκορύφωμα του προγράμματος η Δημόσια Γραφική Ομιλία το πρωί της Κυριακής με θέμα «Πως μας γεμίζει θάρρος η ελπίδας της Ανάστασης;».

Πρόγραμμα: Παρασκευή 6 Ιουλίου, ώρα 9.20-16.50, Σάββατο 7 Ιουλίου, ώρα 9.20-16.50 και Κυριακή 8 Ιουλίου, ώρα 9.20-15.50. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στις φετινές συνελεύσεις ώστε να ωφεληθούν από τις πρακτικές συμβουλές της Αγίας Γραφής. Η είσοδος είναι δωρεάν και δεν περιφέρεται δίσκος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.