Συνελήφθη ο δράστης κλοπής σε εκκλησία στη Βρύναινα

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ο δράστης της διακεκριμένης κλοπής, εκκλησίας στη Βρύναινα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Βόλου.
Πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος την Πέμπτη στη Βρύναινα έβγαλε κάγκελο, παραβίασε το παράθυρο και μπήκε στην εκκλησία απ’ όπου έκλεψε το Ευαγγέλιο, ιερά σκεύη αφιερώματα και τάματα.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 30χρονος μετέφερε τα κλοπιμαία και τα παρέδωσε σε δύο Έλληνες 42 και 75 χρονών, που διατηρούν κοσμηματοπωλεία στον Αλμυρό, προσπαθώντας να τους τα πουλήσει.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον 75χρονο κοσμηματοπώλη ου παραδέχτηκε ότι κατείχε τα αντικείμενα και οδήγησε τους αστυνομικούς σε αποθήκη τους σπιτιού του, όπου τους παρέδωσε έναν μαύρο σάκο και μία δερμάτινη τσάντα που περιείχαν τα κλοπιμαία.
Τα αντικείμενα που ο 30χρονος πούλησε στον κοσμηματοπώλη κατασχέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τον ιερέα της εκκλησίας στη Βρύναινα.

Σε βάρος των δύο κοσμηματοπωλών σχηματίστηκε δικογραφία, εκτός αυτοφώρου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σε βάρος του 30χρονου δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.