Συνελήφθησαν οδηγός και ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου

Για το εργατικό ατύχημα στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή

Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου για το εργατικό ατύχημα που έγινε χθες το απόγευμα σε λατομείο στη Β’ Βιομηχανικής Περιοχής, όταν “έσκασε” σωλήνας βυτιοφόρου με πίσσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ο ένας εξ αυτών σοβαρά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου, ηλικίας 27 ετών και ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου ηλικίας 41 ετών, ενώ αναζητείται ο 48χρονος ιδιοκτήτης του χώρου του λατομείου όπου γίνονταν οι εργασίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο άτομα προσπάθησαν να ζεστάνουν την πίσσα στο βυτιοφόρου, χωρίς ο ιδιοκτήτης να είναι παρών, με αποτέλεσμα να σκάσει ο σωλήνας και να πεταχτεί καυτή πίσσα, που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπο και στα χέρια του ενός και στα χέρια του άλλου που βρισκόταν λίγο πιο δίπλα. Στη συνέχεια ο ελαφρά τραυματίας έβαλε σε λεωφορειακι τον βαρύτερα τραυματισμένο συνάδελφό του και προσπάθησε να τον πάει στο Νοσοκομείο, αλλά όταν βγήκε στην εθνική οδό διασταυρώθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που πήγαινε ασθενή διακομιδή στα Τρίκαλα, οπότε κλήθηκε ασθενοφόρο που πήγε επί τόπου και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σηνμειώνεται ότι ο βαρύτερα τραυματισμένος, 54χρονών από την Αλβανία, διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.