Συνεργασία Δημάρχου Ν. Πηλίου -Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής Γιάννη Σακελλαρίου κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η επικαιροποίηση του αιτήματος του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την ανέγερση νέου κτιρίου στη θέση “Αλώνια” του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής .
Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου παραχωρεί ακίνητο για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής στη θέση “Αλώνια” και για το θέμα είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας κατά την διάρκεια επίσκεψή του στο Νότιο Πήλιο τον Οκτώβριο του 2022 , ενώ σχετικό υπόμνημα έχει αποσταλεί προς τα αρμόδια Υπουργεία.
Επίσης θα υπάρχει συντονισμός των δύο πλευρών με στόχο τη δημιουργία Μετεωρολογικού Σταθμού στον Λαύκο , καθώς και για τη σύσταση Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Αργαλαστή, σύμφωνα με το Ν.4632/2000.
Μεταξύ του κ. Μιτζικού και του κ. Σακελλαρίου εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης ημερίδας στις 6 Ιουνίου 2023, που είναι Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στον Λαύκο, με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τις Φυσικές Καταστροφές, σε συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου , Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αρμόδιων Υπουργείων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.