Συντηρεί τον ηλεκτροφωτισμό στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας η Περιφέρεια

Ένα σημαντικό έργο ασφάλειας, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε. Μαγνησίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο Περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Μαγνησίας όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις παρεμβάσεις μας αυτές ωφελούνται οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα. Σε συνεργασία με την Αντιπερι συντήρηση του ηλεκτροφωφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, του Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας παρεμβαίνουμε με έργα απαραίτητα για τον τόπο».

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας, στα σημεία όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα και προβλέπονται εργασίες:

Αντικατάσταση παλιών φωτιστικών με φωτιστικά τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED) – ισχύος 80-110 W

Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις υπάρχοντος εξαρτημάτων υπάρχοντος δικτύου.

Επισκευές δικτύων σηματοδότησης

Αντικατάσταση ηλεκτρονικής πλακέτας

Αποκαταστάσεις ζημιών λόγω πρόσφατων κλοπών καλωδίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.