Σύσκεψη δημάρχων των Β. Σποράδων για τεχνικά θέματα και πρόγραμμα Ο.Χ.Ε.

Σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Βόλο με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου για το πρόγραμμα Ο.Χ.Ε.
Όπως έγινε γνωστό, «σε αυτήν συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, ο νυν Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκιάθου κ. Τζούμας Θεόδωρος, Υπηρεσιακοί Παράγοντες, καθώς και Εκπρόσωποι της Περιφέρειας.
Συζήτησαν την διαδικασία Δημόσιας Διαβούλευσης των τριών νησιών, στα πλαίσια της οποίας μπορούν να κατατεθούν κοινές προτάσεις και ζήτησαν την παράταση της Δημοτικής Διαβούλευσης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Λουτράκι Σκοπέλου, μια κοινή σύσκεψη μεταξύ των Δημάρχων και των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Σταμάτη Περίσση, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σκιάθου κ. Τζούμα Θεόδωρο, του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη και των εκπροσώπων της εταιρείας που εκπονεί το πρόγραμμα Ο.Χ.Ε στην Σκόπελο.
Επίσης την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των μελών που απαρτίζουν την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, με τον Γενικό Διευθυντή της «Spyrou Hotels» κ. Γεώργιο Μιχάλη και τον καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δημήτρη Κούτουλα.
Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα όπως ο Σχεδιασμός της Προβολής του Δήμου Σκοπέλου τα επόμενα τέσσερα χρόνια και προτάθηκε να δηλώσουν όλοι οι επιχειρηματίες της Σκοπέλου τα email τους, ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση τους από την Τουριστική Επιτροπή, για θέματα που τους αφορούν.
Με την συνεργασία των κ. Μιχάλη και κ. Κούτουλα, θα συνταχθεί ένα ερωτηματολόγιο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, το οποίο θα διανεμηθεί στους επισκέπτες του νησιού μας και θα έχει ως σκοπό την συλλογή χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν την Τουριστική Προβολή και τις Τουριστικές Υποδομές της Σκοπέλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.