Συζητήθηκε η υπόθεση επιμέλειας της Λυδίας

Σε ένα μήνα αναμένεται η απόφαση, στην Αλόννησο διαμένει η μητέρα του συζυγοκτόνου

Συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η υπόθεση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης της 20χρονης Βρετανίδας Καρολάιν από την Αλόννησο, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου 2021, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου έναν μήνα. Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Θανάση Χαρμάνη, δεν υπήρξε καμία αντιδικία στη διαδικασία, κατά την οποία κυριάρχησε πνεύμα συναίνεσης.
Η πλευρά της οικογένειας κατέθεσε παρέμβαση ζητώντας από το δικαστήριο να εγκρίνει οι γονείς του συζυγοκτόνου να μπορούν να βλέπουν το παιδί περισσότερες ώρες από όσες ορίζει το δικαστήριο.
Η μικρή Λυδία όπως είναι γνωστό μεγαλώνει προς το παρόν υπό την επιμέλεια των γονιών της Κάρολαϊν και πιθανότατα σε εκείνους θα δοθεί και η οριστική επιμέλεια, αφού η οικογένεια του συζυγοκτόνου παραιτήθηκε από την αίτηση που είχε υποβάλλει για συνεπιμέλεια. Από την πλευρά του συζυγοκτόνου, αυτό που ζητήθηκε και χθες είναι να υπάρχει μόνο η επικοινωνία και επέμειναν να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν.
Σημειώνεται ότι η μητέρα του προφυλακισμένου πιλότου μετακόμισε μόνιμα στην Αλόννησο και όπως έχει δηλώσει, διατηρούν άριστη σχέση με τους γονείς της Καρολάιν για χάρη της μικρής Λυδίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.