Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας

Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Στις εκλογές ψήφισαν 190 μέλη από σύνολο 238 μελών, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 174, 12 τα άκυρα και τέσσερα τα λευκά.
Η Ενότητα Φαρμακοποιών Μαγνησίας αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με 120 ψήφους και ακολούθησε η Ανανεωτική Κίνηση Φαρμακοποιών με 54 ψήφους.

Για το Δ.Σ. και το Π.Σ. Ενότητα Φαρμακοποιών Μαγνησίας καταλαμβάνει έξι έδρες και εκλέγει τους Κων. Ματσιόλη (48 ψήφοι), Ασημώ Κόκκα – Ξενάκη (22 ψήφους, Κυρ. Παπακυριαζή (18 ψήφους), Ιωάν Κατσιόπουλο (14 ψήφους), Θεόδ. Τσιατσίανης (8 ψήφους) και Ευτυχία – Μαρία Κουρούμαλλου (5 ψήφοι). Η Αρτεμιδία Σούμπαση έλαβε 3 ψήφους, η Ελένη Μπαρούτα – Αγγελέτου μία και ο Μιλτ. Γεώργ. Κορμπέτης μία ψήφο.
Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο τακτικό μέλος εξελέγη η Ατρεμησία Σούμπαση με 88 ψήφους και αναπληρωματικό ο Ιωάν. Κατσιόπουλος με 85 ψήφους.

Η Ανανεωτική Κίνηση Φαρμακοποιών λαμβάνει τρεις έδρες στο Δ.Σ. και εκλέγει τους Γεώργ. Βογιατζή με 16 ψήφους τον Πολυχρ. Βυζιώτη με 10 και την Χρυσάνθη – Χριστίνα Ζολώτα με 9 ψήφους. Από την παράταξη έλαβαν ακόμη η Παρασκευή Εκκλησιάρχη 7 ψήφους, ο Νικ. Τσάλιας, 6, ο Νικ. ΠΙσπίρης 3 και η Αικατερίνη Καρακάνα 2 ψήφους.
Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Γεώργ. Βογιατζής με 34 ψήφους, ενώ ο Γεώργ. Τζορμπατζόγλου έλαβε 30 ψήφους.

Για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο η Συμμαχία Φαρμακοποιών Μαγνησίας έλαβε 60 ψήφους – μία έδρα και εκλέγει τον Κ. Ματζιόλη, με αναπληρωματικό τον Μιλτ. Γεώργ. Κορμπέτη, η Ενωτική Κίνηση Φαρμακοποιών 58 ψήφους και μια έδρα και εκλέγει την Ασημώ Κόκκα – Ξενάκη με 52 ψήφους και αναπληρωματικό τον Κυρ. Παπακυριαζή, ενώ ο Νέος Δρόμος – Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών έλαβε 45 ψήφους – μία έδρα, εκλέγει τον Γεώργ. Βογατζή με 37 ψήφους και αναπλρωματικό τον Πολυχρ. Βυζιώτη. Τέλος, η Ανανέωση και Σταθερότητα έλαβε 18 ψήφους και μια έδρα, εκλέγει την Χρυσάνθη – Χριστίνα Ζολώτα με 16 ψήφου και αναπληρωματικός ο Βασ. Τσιόλκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.