Τα δρομολόγια του πλοίου «Πρωτεύς» για το καλοκαίρι

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς», στη γραμμή Βόλος – νησιά Βορείων Σποράδων, που θα ισχύουν από 04-06-2021 έως και 05-09-2021.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πλοίο θα αποπλέει κάθε Δευτέρα στις 6.45 το πρωί από Γλώσσα για Σκιάθο και Βόλο και στις 11 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο.
Κάθε Τρίτη, θα αποπλέει στις 9 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα, ενώ την Τετάρτη στις 8.15 από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι και επιστροφή στο Βόλο.
Την Πέμπτη και Παρασκευή το «Πρωτεύς», θα αποπλέει στις 9 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο.

Το Σάββατο το «Πρωτεύς» θα αποπλέει στις 10 από Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα. Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα και τις Κυριακές στις 8 το πρωί από Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο, Βόλο, Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.

Για την Παρασκευή 11 Ιουνίου του Αγ. Πνεύματος, το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει στις 8.15 από το Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αγνώντα, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.