Τα τροφεία του Παιδικού Σταθμού θα καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Ο καθορισμός δυναμικότητας της δομής του Παιδικού Σταθμού Αλμυρού, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής Ζωής» έτους 2017-2018 και το ύψος τροφείων του Παιδικού Σταθμού Αλμυρού, με τα κριτήρια επιβολής τους, θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 18.30.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει τα στατιστικά στοιχεία του προϋπολογισμού του Δήμου για το β’ τρίμηνο του έτους 2017 και θα λάβει αποφάσεις για εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων και του Δημοτικού Καταστήματος στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας.
Ακόμη, θα γίνει ανάκληση της δωρεάς ακινήτου του Δήμου Αλμυρού προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, θα ληφθεί απόφαση για αποξήλωση μετρητή στο χώρο της κεντρικής πλατείας Αλμυρού λόγω διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΗΕ.

Τέλος, θα συζητηθεί η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα Μαθητείας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αλμυρού για την διεξαγωγή πρακτικής άσκησης μαθητών, θα ψηφιστεί πίστωση για έξοδα προγραμματισμού εκδηλώσεων ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα παραχωρηθεί άδειας χρήσης του δημοτικού σταδίου Αλμυρού στο Γ.Σ.Α. για την αγωνιστική περίοδο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2017-2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.