Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο Αυστριακών που αγνοούνταν μετά τις σφοδρές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ζευγαριού των Αυστριακών που αγνοούταν μετά τις πλημμύρες της Θεσσαλίας, αφού ταυτοποιήθηκε το DNA τους, σύμφωνα με το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο δύο Αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», ανέφερε το υπουργείο σε σύντομη ανακοίνωσή του.

«Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που αγνοούνται από τις σοβαρές πλημμύρες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09 και το λιμενικό σώμα, έχει είχε αποστείλει DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ, για την ταυτοποίηση.

Η ίδια διαδικασία έγινε για για τον σύζυγός της Φιλίπ.

Η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια το Πήλιο, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αργαλαστή στις 24 Αυγούστου και το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγαν για τη φωτογράφιση στα Ποτιστικά όπου και έμεναν. Δυστυχώς όμως η ευτυχία τους δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί αφού έφυγαν μαζί στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.