Τελέστηκε ο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το πρωί τελέστηκε ο αγιασμός των σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή, «ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Νασίκας παρευρέθηκε στον Αγιασμό του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με ουσιαστική και εποικοδομητική μάθηση.

Ο κ. Νασίκας, επισήμανε «ξεκινά η νέα χρονιά, και όπως κάθε χρόνο ανοίγεται σε όλους τους μαθητές ο δρόμος για περισσότερη μάθηση και γνώση. Να αναζητάτε συνεχώς την απόκτηση της γνώσης, γιατί αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για τη διαμόρφωση του πνεύματος σας και την επίτευξη των στόχων που επιθυμείτε και θέτετε στη ζωή σας. Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις και αξίες, καθώς και να καλλιεργήσουν την ψυχή και την προσωπικότητα των μαθητών με ευσυνειδησία, ώστε να τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Καλή χρονιά με υπομονή να ευχηθώ και στους γονείς, για την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν κάθε χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι θα τους ωφελήσει για το αύριο.

Όσον αφορά τη Δημοτική Αρχή, με την άριστη συνεργασία που διακρίνει τη σχέση μας με τα σχολεία έως και σήμερα, δεσμευόμαστε για ακόμη μία χρονιά να στηρίξουμε υλικά και ηθικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας το χώρο της εκπαίδευσης με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει».

Στον Αγιασμό του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Βελεστίνου παρευρέθηκε μαζί με το Δήμαρχο ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Νικόλαος Πρίντζος. Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου».
agiasmos feraios 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.