Τέσσερις δωρεάν θεραπείες ιατρικού βελονισμού όρασης

Απ΄το «Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως»

Με την ευκαιρία αυτής της Παγκόσμιας Ημέρας Όρασης (κατά της τύφλωσης), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου, το «Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού» προσφέρει 4 εντελώς δωρεάν θεραπείες ιατρικού βελονισμού όρασης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο ιδρυτής του Ινστιτούτου, κος Βασίλειος Σπύρου, ασθενής ο ίδιος από την νόσο του Stargardt – που δημιουργεί Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας – έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο ζωής να υποστηρίξει και βοηθήσει τους συνασθενείς του ώστε να αντιμετωπίσουν τις παθήσεις τους μέσω του Ιατρικού Βελονισμού και του Ηλεκτροβελονισμού. Επιθυμώντας να επικοινωνήσει τα βιώματα αλλά και την θεαματική βελτίωση της άλλοτε ισχνής όρασής του, προσφέρει την δυνατότητα εξοικείωσης με την λύση που άλλαξε την ποιότητα της ζωής του.
Στη χώρα μας, δυστυχώς, υπάρχουν πολλές χιλιάδες ασθενών που πάσχουν από δυσίατες και ανίατες παθήσεις οράσεως όπως η Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, το Γλαύκωμα, η Αμφιβλιστροειδοπάθεια, το Σύνδρομο Usher, ο Στραβισμός και η Οπτική Νευρίτιδα. Η προσφορά ισχύει από 14 έως 31 Οκτωβρίου 2020. Οι Δωρεάν 4 θεραπείες και η συνάντηση Ιατρικής Ενημέρωσης πραγματοποιούνται στην έδρα του Ινστιτούτου, Κηφισίας 125-127 Αμπελόκηποι – Αθήνα. Αφορά σε ασθενείς μιας από τις παραπάνω αναφερόμενες δυσίατες παθήσεις οράσεως. Οι ασθενείς θα πρέπει να προσκομίσουν εργαστηριακές εξετάσεις και/ή βεβαιώσεις της πάθησής τους, το Ινστιτούτο δεν πραγματοποιεί εργαστηριακές εξετάσεις. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2106910401 εργάσιμες ημέρες από 10.00 έως 18.00 ή στείλτε email στο: [email protected] Σημείωση: Οι προσφερόμενες Δωρεάν 4 θεραπείες Ιατρικού Βελονισμού και Ηλεκτροβελονισμού κρίνονται ικανοποιητικές ώστε να αντιληφθεί ο ασθενής την βελτίωση στην όρασή του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.