«Θα διεκδικήσουμε την έναρξη εργασιών για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου»

Τονίζει η Μαρία Σαμαρά επικεφαλής της «Κίνησης Ενότητας Ζαγοράς-Μουρεσίου»

«Ακόμη ένας χειμώνας πέρασε και ο δρόμος από τα Χάνια προς Κισσό που συνδέει το μισό Ανατολικό Πήλιο, ήταν κλειστός, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται για να φτάσουν στους προορισμούς που ενδιαφέρονται, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα από τις επιπλέον χιλιομετρικές αποστάσεις που αναγκάζονται να καλύπτουν». Αυτό αναφέρει η Μαρία Σαμαρά επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κίνηση Ενότητας Ζαγοράς-Μουρεσίου». Όπως τονίζει, «συνομιλώντας με κατοίκους από τον Κισσό, το Ανήλιο, το Μούρεσι, την Τσαγκαράδα, τον Άγιο Δημήτριο, τον Αη-Γιάννη, το Ξουρίχτι, όλοι τους εκφράζουν την έντονη δυσφορία και αγανάκτηση, γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα για το μείζον αυτό ζήτημα. Το θέμα της παράκαμψης του χιονοδρομικού είναι υπαρκτό εδώ και χρόνια
Η μόνη τακτική που ακολουθούν οι αρμόδιοι, ώστε να μην περνούν τα αυτοκίνητα μέσα από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, είναι να κλείνουν τον δρόμο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν δύο επιλογές για να φτάσουν στον τόπο τους ή να μεταβούν στον Βόλο.
Η «Κίνηση Ενότητας» θα βάλει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες με τα μεγάλα έργα που δεν έγιναν εδώ και πέντε χρόνια στον τόπο μας και θα διεκδικήσει για τους κατοίκους ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.