«Θα δώσει πολύ νερό στην Μαγνησία Τετάρτη και Πέμπτη»

«Άργησε το σύστημα να κινηθεί προς την χώρα μας με βάση τα προγνωστικά, κατάφερε να μείνει λίγες ώρες παραπάνω στάσιμο στην Σικελία με αποτέλεσμα να έχουμε μια ανατροπή καθόλου θετική» τονίζει σε ανάρτησή του ο Μάριος Τζανιδάκης. Όπως αναφέρει ο Βολιώτης ερασιτέχνης μετεωρολόγος « Οι θερμές θάλασσες στην Σικελία το έχουν βοηθήσει να αναπτύξει περαιτέρω δυνάμεις και μόλις προσεγγίζει το Αιγαίο θα δώσει πολύ νερό στην Μαγνησία την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η αργή κίνηση της ψυχρής λίμνης θα δώσει μια παραπάνω επικίνδυνη βαθμίδα των φαινομένων με την Μαγνησία και την Φθιώτιδα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Εμμονή ισχυρών φαινομένων θα δούμε για αρκετές ώρες στις προαναφερθείσες περιοχές οπότε ο μεγάλος όγκος νερού που θα πέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ορεινά μας θα καταφέρει να βοηθήσει έτσι ώστε να δούμε ενδεχομένως υπερχείλιση υδάτων στα πεδινά τμήματα και ιδιαίτερα στην πόλη του Βόλου όπου αυτή την στιγμή η κατάσταση που επικρατεί είναι πολύ επικίνδυνη με τα μπάζα που έχουν μαζευτεί να βοηθάνε στην δημιουργία πλημμυρικών φαινόμενων.
Κανένας μα κανένας μην υποτιμήσει αυτή την κακοκαιρία η κακοκαιρία ξεκίνησε χθές στην χώρα μας χθες ήταν η πρώτη μέρα ακόμη δεν ήρθε η κακοκαιρία άρχισαν να πυροβολανε οι περισσότεροι γιατί βγήκε έκτακτο από την ΕΜΥ. Η κορύφωση του συστήματος θα είναι την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιοι ανεγκέφαλοι Ερασιτέχνες το παίζουν ήρωες και λένε ότι το σύστημα στα μοντέλα έχει υποβαθμιστεί κάτι που δεν ισχύει προσπαθούν να το παίξουν ανώτεροι και ο κόσμος μετά την κακοκαιρία θα τους στήσει στον τοίχο.

Όταν περάσει το σύστημα θα κάτσουμε κάτω να δούμε τι αναμενόταν και τι έγινε τελικά μέχρι τότε μην μαδατε την Μαργαρίτα γιατί το σύστημα δεν θα αγαπήσει κανέναν αν το υποτιμήσετε, το έκτακτο λοιπόν συνεχίζει να ισχύει!!!
Προσωπικά εγώ παρακολουθώ συνεχώς την δορυφορική και βλέπω ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα και εννοείται ότι κάθε ώρα και στιγμή θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη του ακόμη και εν ώρα φαινομένων.
Ανιχνεύσαμε αυτή την κακοκαιρία από τις 16 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στην χώρα μας πλέον και θα κάτσει αρκετές ημέρες οπότε μην βιάζεστε να το παίξετε κάποιοι ειδήμονες τουρίστες – Μετεωρολόγοι!!!
Περιττό να αναφέρω ότι το 112 είχε δώσει τα επικίνδυνα φαινόμενα από χθες το πρωί στην Μαγνησία και τα σχολεία κλείσανε χωρίς λόγο χθες και σήμερα θα μπορούσαν να τα έχουν ανοικτά και Τετάρτη με Πέμπτη να τα κλείσουν αλλά αποφάσισαν και έπραξαν αυτοβούλως!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.