Θάλεια Στάχτου: «Η φωνή των κοινωνικών ομάδων- ο συνδικαλισμός διώκονται όταν δεν συκοφαντούνται»

Υποστηρίζει η υποψήφια Βουλεύτρια Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Η φωνή των κοινωνικών ομάδων- ο συνδικαλισμός διώκονται όταν δεν συκοφαντούνται από τους κυβερνώντες… υπάρχει επιλογή», υποστηρίζει η υποψήφια Βουλεύτρια Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Όπως αναφέρει, «Ανείπωτη Οδύνη , ανείπωτη Θλίψη.
Η κοινωνία μας, δεν μπορεί να συνέλθει από το βαρύ πένθος , από τη μεγάλη συμφορά, τη μεγάλη καταστροφή .
Σιγά-σιγά ορθώνονται τα τεράστια :
«ΓΙΑΤΙ;» και ζητούν πραγματικές απαντήσεις . Υπάρχουν όμως και τα πελώρια «ΕΑΝ … »
Εάν είχαν εισακουστεί οι φωνές της κοινωνίας, οι επισημάνσεις και προτάσεις των συνδικαλιστών και των σωματείων πολλά θα μπορούσαν να προβλεφθούν , να διασφαλιστούν , να αποκλειστούν.
Εάν , στην πρόσφατη πανδημική κρίση είχαν εισακουστεί οι φωνές της κοινωνίας οι ώριμες και τεκμηριωμένες προτάσεις των συνδικαλιστικών φορέων των Υγειονομικών δεν θα θρηνούσαμε δεκάδες χιλιάδες νεκρών.
Εάν στην έξαρση των πυρκαγιών στην Εύβοια και αλλού, είχαν εισακουστεί οι έγκαιρες επισημάνσεις των φορέων της πολιτικής προστασίας , πολλά θα είχαν προληφθεί και διασωθεί .
Εάν …Εαν …Εάν …
Δυστυχώς η φωνή των κοινωνικών ομάδων , ο συνδικαλισμός διώκεται , όταν δεν συκοφαντείται, γιατί η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτακη έχει επιλέξει να εχθρεύεται την κοινωνια και τις ανάγκες της .
Αποκορύφωμα της στάσης της , ο περίφημος «νόμος Χατζηδάκη» , ένα από τα νομοθετικά εκτρώματα δίωξης των κοινωνικών διεκδικήσεων , το οποίο πρέπει να καταργήσει αμέσως η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας χρειάζεται να ΑΝΑΣΑΝΕΙ , ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, δεν μπορεί να κοστίζουν οι επιλογές της ελεγχόμενης εξουσίας τόσο οδυνηρά .

*Δημοσίευση στο Facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3053792984926700&id=100008880846265&notif_id=1678042939220158&notif_t=close_friend_activity&ref=notif

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.