Θετικός ο απολογισμός εκδήλωσης του «Ιππόκαμπου»

Με ιδιαίτερη επιτυχία, το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 & ώρα 13:00 στο εστιατόριο «Κ.Χ. 1948».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι άνθρωποι του ¨Κ.Χ. 1948¨, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, μέλη και φίλοι του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ανακηρύχτηκαν ως Επίτιμα Μέλη του Σωματείου.

Από το 2009, ημερομηνία ίδρυσης του Σωματείου, ο Σεβασμιότατος, με πατρική αγάπη, στέκεται πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός, στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, από το 2014, προσφέρει ανιδιοτελώς και στηρίζει αγόγγυστα κάθε προσπάθεια μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας κ. Ηλίας Παλαιοδημόπουλος καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρ. Υφυπουργός και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, η νέα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα Αναστασία Μορφογιάννη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα. Γιούλη Μποντού Τοκαλή και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής.

Ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο αποτέλεσε, η παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχου κ. Ιωάννη Τόλια, καθώς επίσης και του κ. Βασίλη Γιαννάκου, Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας & Προέδρου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας ” ΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”, ο οποίος μετέφερε και μήνυμα του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας κου. Ράλλη Τσιουλάκη, η Πρόεδρος του ΑΣΑΜ Πειρατές κα Αθηνά Ανεστοπούλου, εκπροσωπώντας και το Σωματείο “Μάγνητες Τυφλοί”, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κα Μαργαρίτα Παπανδρέου, καθώς επίσης η Γραμματέας και η Ταμίας του Συλλόγου Γονέων & Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου κα Φρατζή Ευδοξία-Ειρήνη & Ταταρίδου Παναγιώτα.

Το παρών έδωσαν επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας κα Μαρία Μπρούσγου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Νταόπουλος, ο οποίος μετέφερε και μήνυμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κου Λευτέρη Αυγενάκη, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Χρήστος Καραβασίλης καθώς επίσης και ο κ. Πέτρος Ζέκας – υπεύθυνος της Γραμματείας Σχέσεων κόμματος – κοινωνίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Δ. Ρήγα Φεραίου και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σκρίμπας Ιωάννης, η Επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου και Εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς, κα Χασιώτη Αντωνία, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, κ. Παναγιώτης Γιόλας, καθώς επίσης και ο κ. Νίκος Σοφιάδης, αρωγός μέλος του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” και μέλος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.

Χαιρετισμό απέστειλαν επίσης η Υφυπουργός Οικονομικών, κα Κατερίνα Παπανάτσιου, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η πρ. Υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή, η κα. Νατάσα Οικονόμου, δημοτική σύμβουλος επικεφαλής α΄ Ελάσσονος Μειοψηφίας καθώς επίσης και η Έλενα Αντωνοπούλου, πολιτευτής της Ν.Δ.

Το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους μαθητές του Εργαστηρίου Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής – Τουριστικών Επαγγελμάτων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόλου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου) για τη βασιλόπιτα, που με τη βοήθεια και των καθηγητών τους ετοίμασαν, καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) για τη διάθεση του λεωφορείου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρόν. Επιπλέον ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.