Θλίψη για τον θάνατο της Ρίτσας Βούλγαρη

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας Βούλγαρη Τσιάκα, πρώην αντιδήμαρχο Μουρεσίου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λος Άντζελες, όπου είχε μεταβεί για να βρίσκεται κοντά στον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα εκεί με την οικογένειά του. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Βόλο και σήμερα θα της πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι.

Συλλυπητήριο του δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου
Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον θάνατο της Βούλγαρη Τσιάκα Θεοδώρας (Ρίτσας).
Γυναίκα της Αυτοδιοίκησης, πρότυπο κοινωνικής δράσης, υπηρέτησε τα κοινά της περιοχής μας με αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον και αγωνίστηκε για την πρόοδο της κοινωνίας.
Τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη των δημοτών μας σε εποχές που η ποσόστωση των γυναικών στα ψηφοδέλτια ήταν άγνωστη.
Κέρδισε την αποδοχή, την αναγνώριση όχι με το φύλο της ψήφου αλλά με τον καθαρό αυτοδιοικητικό της λόγο, με την προσφορά της στα κοινά.
Επιτυχημένη επιχειρηματίας, μπροστάρισα σε κοινωνικές διεκδικήσεις και δικαιώματα, ενέπνευσε συνδημότισσες και συνδημότες, έδειξε τον δρόμο της ανάπτυξης του τόπου μέσα από τη συμμετοχή και την προσφορά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου αποφάσισε ομόφωνα:
1. Την έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο της Βούλγαρη Τσιάκα Θεοδώρας ( Ρίτσας)
2. Την διεξαγωγή μνημόσυνου με έξοδα του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.
3. Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους της.
Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στον ΙΝ Αγ. Λαζάρου, στο Κοιμητήριο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.