Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ αποχαιρετούμε τον σύντροφό μας Λιόλια Θύμιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 χρονών.
Ο Λιόλιας Θύμιος γεννήθηκε το 1932. Το 1949, σε ηλικία 17 χρονών, μαζί με την οικογένεια του πέρασαν οργανωμένα τα σύνορα της Αλβανίας κι έφτασαν στην Τσεχία, επειδή ο πατέρας του ήταν μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Το 1955 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Επέστρεψαν στην Ελλάδα το 1978. Εργάστηκε από τότε στη ΜΕΤΚΑ, μεταλλεργάτης – μηχανικός στο τμήμα ελέγχου, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε το 1993.
Ο σύντροφος Θύμιος συνέβαλε σημαντικά στη συγκρότηση της Πανελληνίας Ένωσης Επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων Μαγνησίας και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Συμμετείχε ανελλιπώς σε όλες τις δράσεις του κόμματος και του κινήματος. Παρέμεινε όλα τα χρόνια πιστός στις αξίες, τα ιδανικά και την ιδεολογία του ΚΚΕ.
Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγό του Ειρήνη και στους γιους του Γιάννη και Χρήστο.
Θλίψη στη Μαγνησία- Έφυγε από την ζωή ο Θύμιος Λιόλιας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































