Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον Χρήστο Μπουκώρο

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ) με τον Βουλευτή Χρήστο Μπουκώρο, όπου έγινε γνωριμία με το νέο Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. και αναπτύχθηκε σε άριστο κλίμα μια σειρά φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους.
Εκ μέρους της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νικόλαος Πλουμιστός, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Φόβος, ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Μόσχος, η Ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη, η Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και το Μέλος Μαρία Τσελεπή. Συγκεκριμένα τα θέματα που αναπτύχθηκαν και οι προτάσεις που συζητήθηκαν αφορούν ενδεικτικά τα παρακάτω:

1. Νέος Πτωχευτικός Κώδικας
2. Ακατάσχετος Επαγγελματικός Τραπεζικός Λογαριασμός
3. Επαναφορά του Αφορολόγητου Ορίου για τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους
4. Χρηματοδότηση των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
5. Click Away
6. Ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων
7. Φόρος Επιτηδεύματος και ΕΝΦΙΑ
8. Εθνικό Σύστημα Υγείας
9. Τραπεζικές Προμήθειες

«Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος συζήτησε και ανέλυσε διεξοδικά όσα θέματα και προβληματισμούς παρουσιάστηκαν. Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των εκπροσώπων της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. , ενώ παράλληλα εξέφρασε τις απόψεις του για την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε συνέχεια της επικοινωνίας και συνεργασίας τους.
Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ βρίσκεται δίπλα στους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους του Νομού Μαγνησίας και καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να καταθέσουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους, προκειμένου να τις προωθήσουμε προς διευθέτηση. Την κρίση θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι!» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.