Την Παρασκευή θα δικαστεί για την απειλή με όπλο και εκρηκτικά της οικογένειάς του

Τριήμερη αναβολή ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος από τη Συκή, που τα ξημερώματα της Δευτέρας, απείλησε αρχικά με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια με δυναμίτιδα τους γονείς και τη γυναίκα του, λόγω διαφορών που είχαν.
Ο 45χρονος, αρχικά μάλωσε φραστικά με τον 72χρονο πατέρα του, στη συνέχεια με την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη υπήκοο Αλβανίας σύζυγό του και ξαφνικά τους απείλησε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι ο πατέρας του, αλλά δεν είχε φυσίγγια.
Στη συνέχεια φαίνεται να τους απείλησε ότι θα τους τινάξει στον αέρα με εκρηκτικά.
Η οικογένειά του κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου και σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν επιμελώς κρυμμένη στην αυλή μια νάιλον συσκευασία που περιείχε αμμωνιοδυναμίτιδα και υλικά πυροδότησής της, όπως πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι, που κατασχέθηκαν.
Ο δράστης, που κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία κυνηγετικού όπλου, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και ενδοοικογενειακή απειλή, είναι άνεργος και όταν έγινε το επεισόδιο βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Τελικά, το Δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο μέχρι μεθαύριο, με τον όρο ότι δεν θα έρθει σε επαφή με τους γονείς και τη σύζυγό του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι θα μείνει στο σπίτι της αδελφής της μητέρας του, στη Συκή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.