Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στον δήμο Ρήγα Φεραίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 8/2/2019 οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου στην ταβέρνα «Νανόπουλος» στο Βελεστίνο, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά, με υγεία, δύναμη κι ευημερία.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η ορχήστρα της μουσικής σχολής του Δήμου υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Σαλαγά.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και χαρούμενη, καταδεικνύοντας την άψογη σχέση συνεργασίας και αλληλοκατανόησης μετά των υπαλλήλων του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής.


Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους και τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των δημοτών και για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, λέγοντας πως ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη του Δήμου σε σχέση με άλλους ΟΤΑ και ότι με καθημερινή συνεργασία επιτεύχθηκαν το νοικοκύρεμα του και η άμεση ανταπόκριση στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των δημοτών. Επίσης, στα θετικά της πενταετούς θητείας της δημοτικής αρχής είναι η ενίσχυση του αμαξοστασίου, καθώς και η καθημερινή παρέμβαση της ΔΕΥΑΡΦ που αποτελεί νευραλγικό τομέα του Δήμου.
Επιπλέον, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, τονίζοντας πως είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με αντίστοιχες άλλων ΟΤΑ και πρόσθεσε: «Εύχομαι επιτυχίες για το 2019 και συνεχίζουμε με όραμα και δημιουργία προς όφελος των συμπολιτών μας. Και το 2020 θα είμαστε εδώ να κόψουμε την πίτα μας».

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Συρταδιώτης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά.

Το φλουρί κέρδισε ο υπάλληλος Αχ. Μακρής που αντιστοιχεί σε πενθήμερη άδεια, ενώ ο κ. Νασίκας, όντας γενναιόδωρος κι εκτιμώντας το έργο των υπαλλήλων, υποσχέθηκε σε όλους διήμερη άδεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νικ. Πρίντζος, Ευ. Γιαννακός, Ι. Παπαϊωάννου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Δημ. Παλληκάρης, η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου Βασ. Ακριβούσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.