To 1o Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στη Σούρπη

To 1o Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στη Σούρπη, ενώ ήδη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες, από την Οργανωτική Επιτροπή Κίνησης Νέων Σούρπης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και οι γρίφοι. Επιλέξαμε να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι γρίφοι. Γρίφος στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Σούρπη, αναδεικνύει ιστορικά (και όχι μόνο) στοιχεία της περιοχής.

Οι όροι συμμετοχής, αναφέρουν: «Συγκροτήστε την δική σας ομάδα (από 4 έως 6 άτομα) και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη αγώνα. Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας και επειδή είναι Απόκριες, μια ομοιόμορφη εμφάνιση (μια μάσκα ή ένα καπέλο είναι αρκετό). Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Μέσο μεταφοράς της ομάδας μόνο τα πόδια σας». Συνεχής ενημέρωση στις σελίδες των συλλόγων στο facebook και στο
Blog του Πολιτιστικού Συλλόγου: www.politisourpis.blogspot.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.