Tο 4ο Διεθνές Μουσικολογικό και Ιεροψαλτικό Συνέδριο

Tο 4ο Διεθνές Μουσικολογικό και Ιεροψαλτικό Συνέδριο του Τομέα Ψαλτικής και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, με τίτλο «Κατά Τόπους Ψαλτικές Παραδόσεις
Ἐν παντὶ τόπῳ τῆς δεσποτείας αὐτοῦ εὐλόγει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον (Ψαλμ. ΡΒ΄)», που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 7- 10 Φεβρουαρίου 2021, όπως αναφέρεται, «λόγω της ενεστώσης ανάγκης και της ιδιαίτερης υγειονομικής καταστάσεως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
Επειδή πρέπει να γίνουν οι σχετικές επιλογές της ψηφιακής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί, και η οποία εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών, παρακαλούμε, όσοι προτίθεστε να συμμετέχετε στο e-Συνέδριό μας, να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://forms.gle/W5ARw8qnRUaYi9CH6
καταβάλλοντας, συγχρόνως, και το συμβολικό τέλος συμμετοχής των 5 (πέντε) ευρώ, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, που θα βρείτε στην φόρμα συμμετοχής. Για την ολοκλήρωση της δήλωσής σας, πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό τραπέζης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στην αίτηση. Μετά τη ολοκλήρωση της δήλωσής σας, θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος εισόδου στο Συνέδριο.
Η φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο, θα παραμείνει ανοιχτή έως την 31η Ιανουαρίου 2021. Μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ενδεχομένως δε θα μπορούν να γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις, εφόσον ή εάν η πλατφόρμα κορεστεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.