Το αεροδρόμιο της Σκιάθου ανάμεσα στα 10 του κόσμου με τα εντυπωσιακότερα τοπία προσγείωσης

Μία πρωτότυπη διάκριση για ελληνικό αεροδρόμιο, έρχεται από την βρετανική εταιρεία PrivateFly, η οποία ναυλώνει ιδιωτικά αεροσκάφη. Σε δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 6.000 τακτικοί επιβάτες της, αναδείχθηκαν τα 10 αεροδρόμια στον κόσμο για το 2020 με τα πιο όμορφα τοπία προσγείωσης.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε το διάστημα Φεβρουαρίου- Μαρτίου 2020, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι παγκόσμιοι περιορισμοί στα ταξίδια λόγω Covid-19, και μεταξύ άλλων ανέδειξε και ένα ελληνικό αεροδρόμιο, ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου με το πιο εντυπωσιακό τοπίο προσγείωσης.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στο όμορφο νησί της Σκιάθου, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στην τρίτη θέση της δεκάδας, αφήνοντας πίσω του το αεροδρόμιο των νησιών Μπόρα Μπόρα στη Γαλλική Πολυνησία, καθώς και εκείνο στο φουτουριστικό Ντουμπάι.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, που διαχειρίζεται η Fraport Greece, αναφέρθηκαν στην αίσθηση που δημιουργείται λίγα δευτερόλεπτα πριν την προσγείωση «ότι μπορείς να αγγίξεις την θάλασσα» ως συναρπαστική, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο μικρό διάδρομο προσγείωσης, καθώς και στην γειτνίασή του με έναν δρόμο κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα παρακάτω
Donegal, Ιρλανδία
Msembe Airstrip, Τανζανία
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Σκιάθος
Melbourne, Ορλάντο, Φλόριντα
Barra, Σκωτία
Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία
Princess Juliana, Άγιος Μαρτίνος
Praslin, Σεϋχέλλες
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Nadi, Νησιά Φίτζι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.