Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου

Επικυρώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου, που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Το νέο Συμβούλιο έχει 17 έδρες και δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο Πέτρος Βαφίνης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών ο συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» έλαβε 7 έδρες, ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ» 5 έδρες και ο τρίτος συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ» έλαβε 5 έδρες.

Από τον επιτυχόντα συνδυασμό με τον τίτλο «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» εκλέγονται οι: 1. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, 2. ΣΚΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 3. ΦΛΩΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 4. ΑΓΑΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, 5. ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, 6. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, 7. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Από τον συνδυασμό με τον τίτλο “ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ”, εκλέγονται: 1. Αναγνώστου Παναγιώτης, 2. Χλίβας Κωνσταντίνος, 3. Αθανασίου Γεώργιος, 4. Θεοδώρου Χαρίκλεια, 5. Κοντοστάθη -Δροσάκη Σπυριδούλα.
Από τον συνδυασμό με τον τίτλο «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ», εκλέγονται οι: 1. Τσουκανάς Παναγιώτης, 2. Αθανασίου Νικόλαος, 3. Καλογιάννης Θεόδωρος, 4. Τσουκανάς Παναγιώτης του Μιχαήλ, 5. Μπέλλος Γεώργιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.