Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ- Στο επίκεντρο η γυναίκα επιχειρηματίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στον εορτασμό για τα 100 χρόνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, τιμώντας μία ιστορική επέτειο που σηματοδοτεί έναν αιώνα προσφοράς στους επαγγελματίες και στους θεσμούς της ελληνικής επιχειρηματικότητας, παρευρέθηκε η κ. Βούλα Γκαμπλιά, που ως εντεταλμένη σύμβουλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών συμμετείχε και στην 1η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

“Μαζί με τις Γυναίκες που διαμορφώνουν την εποχή” ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που έδωσε ο οικοδεσπότης πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Βουτσινας δηλώνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξη του στη σύγχρονη γυναίκα επιχειρηματία.
Η νέα πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους του Δικτύου, που αποσκοπούν στην εξεύρεση λύσεων και στήριξης για τις γυναίκες που καλούνται να εκπληρώσουν πολλαπλούς ρόλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης τα νέα μέλη του ΕΕΔΕΓΕ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συστηθούν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δήλωσε ότι το μέλλον της χώρας είναι συνυφασμένο με τη συμμετοχή των γυναικών και στο επιχειρείν και στον δημόσιο βίο, ενώ επεσήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε δύο παράλληλες προκλήσεις: τον παραγωγικό μετασχηματισμό της οικονομίας και την αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος.
Σε δήλωσή της η κ. Γκαμπλιά υπογράμμισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση ότι: « Το Επιμελητήριο Μαγνησίας παραμένει σταθερός πυλώνας στήριξης, δικτύωσης και ευκαιριών για κάθε γυναίκα που επιχειρεί και δημιουργεί στον τόπο μας. Κάθε γυναίκα που επιχειρεί ανοίγει δρόμους για τις επόμενες, αποδεικνύοντας ότι η ανάπτυξη της χώρας χτίζεται με όραμα, αλληλεγγύη και πίστη στις δυνατότητές μας. Οι πολιτικές ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και οι δυνατότητες νέων συνεργασιών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο είναι διαχρονικοί μας στόχοι που μέρα με την μέρα κατακτούμε με επίπονες και επίμονες διεκδικήσεις πολλές φορές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.