Το ευχαριστώ του Κώστα Μαυρίκη για τη συμπαράσταση όλων στον θάνατο του Γιάννη Αγάλλου

Από τη ζωή «έφυγε» το απόγευμα της Δευτέρας ο 91χρονος Γιάννης Αγάλλου, ο γνωστός σε όλους Μπάρμπα Γιάννης , ο μοναδικός κάτοικος του νησιού Περιστέρα στην Αλόννησο. Ο 91χρονος είχε υποστεί ανακοπή την Παρασκευή και μετά την επεισοδιακή διάσωσή του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Αν και η πορεία της υγείας του ήταν καλή, πιθανώς ο χρόνος που έμεινε χωρίς οξυγόνο σε συνδυασμό με την ηλικία του, έφεραν το μοιραίο. Ο μοναδικός κάτοικος της Περιστέρας για 30 σχεδόν χρόνια κατέληξε και το απόγευμα της Τρίτης τελέστηκε η κηδεία του.

Ο γαμπρός του Γιάννη Αγάλλου, κ. Κώστας Μαυρίκης, ο οποίος είχε μιλήσει στο magnesianews.gr για τον πεθερό του και την ιστορία ζωής του, με μια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλάι της συζύγου του, η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον πατέρα της από τις ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο, μέχρι να επιστρέψει η σορός του στο νησί της Αλοννήσου.

« Εγώ και η οικογένεια μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όσους βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια του εκλιπόντος Γιάννη Αγάλλου. Αυθόρμητα έγραψα την περιπέτεια του που συνέβη στην Περιστέρα. Τώρα που όλα τελείωσαν θα ήθελα να συνεχίσω το τι έγινε όταν έφυγε για διακομιδή στον Βόλο, όπως μου τα περιέγραψε η σύζυγός μου που συνόδευσε τον πατέρα της έως νοσοκομείο. Η σύζυγός μου εντυπωσιάστηκε από την ανθρώπινη συμπεριφορά της αγροτικού ιατρού Αίντας που ήταν πάνω από το κεφάλι του πατέρα της για 2 ώρες προσπαθώντας να τον υποστηρίξει τόσο ιατρικά όσο και ψυχολογικά. Επίσης της Αναστασίας που εθελοντικά πήγε μαζί και στην αρχή η γυναίκα μου λόγου του σοκ νόμιζε πως ήταν νοσοκόμα λόγω των πολλών περιποιήσεων. Και φυσικά τον σύζυγο της Αναστασίας, καπετάν Γιώργο που έχει σώσει με το πραγματικό, Άξιον Εστι, (πλοίο Διακομιδής) πολλούς Αλοννησιωώτες. Επίσης όλους τους φίλους στον Βόλο που συμπαραστάθηκαν στην σύζυγό μου και την βοήθησαν με ποικίλους τρόπους. Όλοι έδειξαν μια αλληλεγγύη και ανθρωπιά που σε κάνουν να αισθάνεσαι περηφάνια για τους ανθρώπους του τόπου σου”, αναφέρει στην ανάρτησή του, ο γαμπρός του εκλιπόντος Γιάννη Αγάλλου, κ. Κώστας Μαυρίκης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.