«Το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει και θα έχει πάντα τη διαφορετικότητά του»

Τόνισε ο Τρύφων Πλαστάρας, υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ

«Το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει και θα έχει πάντα τη διαφορετικότητά του», τόνισε ο Τρύφων Πλαστάρας, υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5».
Όπως σημείωσε, «έγινε μια προσπάθεια από το ΠΑΣΟΚ να συνθέσει και έφερε κοντά του το ΠΟΤΑΜΙ, που αποχώρησε, όπως και τη ΔΗΜΑΡ, που επίσης έφυγε με τον τρόπο που έφυγε. Το Κίνημα Αλλαγής έχει και θα έχει πάντα τη διαφορετικότητά του, που εκφράζονται από τις απόψεις, αλλά και οι διαδικασίες που οδηγούν στη λήψη αποφάσεων. Αν ανατρέξει κάποιος στο παρελθόν και γνωρίζει την ιστορία, θα δει ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πάρει σκληρές αποφάσεις, όπως και ο Κώστας Σημίτης, αλλά αυτό είναι η ουσία της πολιτικής, που μέσα από τη διαφορετικότητα συνθέτει».

«Οι υποψήφιοι να μην κάνουν
βαρύγδουπες δηλώσεις»

Όπως τόνισε, «θεωρώ ότι στις συζητήσεις που θα λαμβάνουν μέρος οι υποψήφιοι βουλευτές, πρέπει να ανοίγουν τα τηλέφωνα και να δέχονται ερωτήσεις και όχι να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις. Το μεγάλο στοίχημα είναι να μπουν μπροστά οι νέοι, διότι στο ΚΙΝΑΛ πρέπει να ενταχθούν περισσότερα νέα μυαλά, καθώς μπήκαμε στη νέα εποχή. «Όταν τα νέα παιδιά τελειώνουν Πανεπιστήμια, κάνουν μεταπτυχιακά και έχουν πολλά εφόδια, αλλά στην παραγωγική ηλικία μένουν άνεργα, όταν βλέπουμε χιλιάδες νέα παιδιά να φεύγουν στο εξωτερικό, είμαστε υπεύθυνοι όλοι», ανέφερε ο Τρ. Πλαστάρας. Ο ίδιος είπε ότι πάνω από 500.000 νέοι, εν μέσω κρίσης έχουν φύγει στο εξωτερικό και τους έστειλε μήνυμα ότι μέσα στη στενοχώρια τους και στη δικαιολογημένη απογοήτευση και οργή τους, σε όποιο χώρο νομίζουν ότι πιστεύουν, είτε στο ΚΙΝΑΛ, που κάνει μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί, είτε σε άλλα κόμματα, να μπουν μπροστά και να τα ανοίξουν».
Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν, κόμματα να μην έχουν υποψήφιους των παραγωγικών ηλικιών και στις βουλευτικές εκλογές να ψηφίζουν τέσσερις στους 10 και να εκλέγονται κυβερνήσεις με καθεστώς μειοψηφίας σε απόλυτους αριθμούς.

Ο Τρ. Πλαστάρας κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει βάσει του προγράμματος και των ιδεών κάθε κόμματος και τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει υιοθετήσει πάρα πολλές από τις προτάσεις που προέρχονται από τις συζητήσεις που κάνει, όπως την εξομάλυνση των «κόκκινων» δανείων με εισοδηματικά κριτήρια, μείωση του φόρου εισοδήματος από 29 σε 20%, ορθολογισμός των ασφαλιστικών οφειλών κ.λ.π.
Επίσης είπε για τους νέους επιχειρηματίες, ότι στο πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ, έχει προβλεφθεί ότι για μια τριετία δεν θα φορολογούνται και δεν θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, ώστε να ξεκινήσουν να επιχειρούν, γιατί με την παραγωγή που θα ανοίξει και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, μια άλλη μέρα μας περιμένει όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.