Το Λιμεναρχείο Βόλου προειδοποιεί για τα καιρικά φαινόμενα-«Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης του καιρού, για αύριο Σάββατο 04- 02-2023 στη Θεσσαλία θα επικρατήσουν καιρικά φαινόμενα με αυξημένες νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Θα επικρατούν Άνεμοι Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και το βράδυ στις Σποράδες θα ενισχυθούν τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Επίσης με έκτακτο δελτίο στα πελάγη, από την Κυριακή 05-02-2023 το μεσημέρι θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί εντάσεως 8 με 9 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα εξασθενίσουν από την Τρίτη 07-02-2023 στο Αιγαίο.

Το Λιμεναρχείο συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και στους χειμερινούς κολυμβητές όπως αποφύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.