Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται σε υπάλληλο που δικάζεται

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το N.T. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας με ανακοίνωσή του, «εκφράζει την συμπαράσταση του, στη συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ. N.T. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη, που δικάζεται την Τετάρτη 7/12 για τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις του 2012 ενάντια στις διαθεσιμότητες.

Η δίκη αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου δρομολογείται κατά απαίτηση του ΣΕΒ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και των άλλων «θεσμών» η απελευθέρωση την απολύσεων, η θεσμοθέτηση της ανταπεργίας (λοκ άουτ), το πετσόκομμα του δικαιώματος στην απεργία, η κατάργηση κάθε είδους συλλογικής σύμβασης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η όσο το δυνατόν πιο πλατιά αλληλεγγύη στη διωκόμενη συνάδελφό μας, ώστε να καταδικαστεί στη συνείδηση των εργαζομένων ο αυταρχισμός, η καταστολή και η ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.