Το πρόγραμμα κουνουποκτονίας της εβδομάδας

Από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κίνησης των συνεργείων.
Σήμερα Δευτέρα θα γίνουν δειγματοληψίες και ψεκασμοί στο Δήμο Ρ. Φεραίου (Στεφανοβίκειο, 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και λίμνη Κάρλα), αύριο Τρίτη στο Δήμο Βόλου (Αλυκές υδροβιότοπος Μπουρμπουλήθρας, Πεδίον Άρεως, ΔΕΥΑΜΒ και ΚΦΠ Βόλου) και την Τετάρτη στον Κραυσίδωνα, ρέμα Καλιακούδας, Άναυρο και περιοχή Νοσοκομείου.
Την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα γίνουν δειγματοληψίες και ψεκασμοί στο Δήμο Αλμυρού (παραλία, Αγ,. Ιωάννη, Κορφαλάκι, Χοροστάσι, Σούρπη και Αμαλιάπολη) και την Παρασκευή θα συνεχίσουν σε Πτελεό, Αχίλλειο, Λειχούρα, Αγ. Αποστόλους, Λουτρό και Πηγάδι.
Ένα δεύτερο συνεργείο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προχωρήσει σε δειγματοληψίες και ψεκασμούς στη Σκιάθο, Αγ. Παρασκευή, περιοχή αεροδρομίου, λίμνη Αγ. Γεωργίου και Β.Κ. Σκιάθου.

Στο πλαίσιο των δειγματοληψιών σήμερα Δευτέρα θα τοποθετηθούν παγίδες στο Στεφανοβίκειο, αύριο Τρίτη σε Πεδίον Άρεως, περιοχή Νοσοκομείου και ΚΦΠ Βόλου και θα απομακρυνθούν παγίδες από το Στεφανοβίκειο. Την Τετάρτη θα απομακρυνθούν οι παγίδες σε περιοχές του Βόλου, την Πέμπτη θα τοποθετηθούν σε Αλμυρό και Σκιάθο και την Παρασκευή θα απομακρυνθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.