Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του 2021 θα εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2021 θα εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, που θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.
Το σώμα θα κάνει αποδοχή απόφασης χρηματοδότησης και την και υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ θα υποβληθεί πρόταση για ένταξη έργου του Δήμου Αλοννήσου στην Πρόσκληση με Κωδ. Αριθ. 093 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για δωρεάν παραχώρηση απινιδωτή και οι εγκρίσεις σκοπιμότητας δαπανών εθιμοτυπίας και δημοσίων σχέσεων, δαπανών διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων.
Τέλος, αναμένεται να εγκριθούν Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εγκατάστασης δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας για την από κοινού χρήση με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς στη θέση “Πλαγιά” στη νήσο Σκιάθο και του έργου «Κομβικού Σταθμού Βάσης Κινητής τηλεφωνίας με κωδικό θέσης ¨ΠΗΛΙΟ Α/Τ 1404136¨ ύψωμα ¨ΑΗΔΟΝΑΚΙ¨ Πηλίου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου».

Για τη συνεδρίαση προγραμματίστηκαν να συζητηθούν επερωτήσεις διαφόρων παρατάξεων για τη σημασία του τουρισμού για την οικονομία της Θεσσαλίας, για την αναστολή λειτουργίας Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στη Θεσσαλία. – για τις καταστροφές από τον κυκλώνα ΙΑΝΟ, για παράκαμψη του Μετοχίου, για την αποκατάσταση καταστροφών σε υποδομές και για τα αντιπλυμμηρικά στον Δ. Αλμυρού.
Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις ψηφισμάτων για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, για την Αρμενία και για την επίθεση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.