Tο … «Τρενάκι του Πηλίου» κινείται σε ρυθμούς εναλλακτικού τουρισμού

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εναλλακτικός τουρισμός» της πρωτοβουλίας «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» το οποίο υλοποιείται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, σχεδιάζει στον Βόλο σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου μια εναλλακτική διαδρομή με το τρενάκι του Πηλίου.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του project «Train Μy Brain» για το οποίο εργάστηκαν οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος εναλλακτικού τουρισμού σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν, έτοιμο προς διάθεση στην τουριστική αγορά.
Η διαδρομή αυτή θα συνοδεύεται και από παράλληλες δράσεις, που ξετυλίγονται θεματικά γύρω από το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου στην διαδρομή Λεχωνίων-Μηλεών. Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται η δράση, είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα και υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις Train My Brain, παρακαλώ επικοινωνήστε: Ελένη Γαρεφαλάκη, [email protected],
6997228671.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.