Top προορισμός η Αλόννησος για τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της

Σύμφωνα με το National Geographic Traveller

Για άλλη μια φορά η Αλόννησος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις μεγάλου ταξιδιωτικού οδηγού και περιοδικού National Geographic Traveller, που την ξεχωρίζει για τους θησαυρούς που κρύβει στο βυθό της θάλασσας και την προτείνει σε εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Σημαντικές διακρίσεις και διεθνή αναγνώριση επιφύλαξαν για την Ελλάδα, στις ψηφιακές τους πλατφόρμες, δύο από τους μεγαλύτερους στον κόσμο ταξιδιωτικούς οδηγούς, Lonely Planet και National Geographic Traveller.
Την τιμητική τους στους προτεινόμενους προορισμούς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ, έχουν Κρήτη, Μάνη, Κάλυμνος, Λέρος, Μετέωρα, Δελφοί για την αυθεντική και οικοφιλική τοπική κουζίνα, τις θεματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και την αξεπέραστη φιλοξενία των κατοίκων της.

Εν μέσω πανδημίας, οι δύο ταξιδιωτικές πλατφόρμες και τα περιοδικά των ομίλων τους, προτείνουν στα εκατομμύρια των αναγνωστών τους παγκοσμίως, να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της εξερεύνησης και να σχεδιάσουν στις μελλοντικές τους διακοπές σε «πράσινους» και ποιοτικούς γευστικά προορισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.