Τραγικό θάνατο βρήκε 25χρονος Βολιώτης στη Λάρισα

Παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ κινούνταν στη ΠΑΘΕ ξημερώματα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός Βολιώτης χθες τα ξημερώματα, όταν προσπάθησε να διασχίσει πεζός και κάθετα το ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Αιγάνης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.
Πρόκειται για τον Μιχάλη Πασάογλου, 25 χρονών, που παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του οποίου δεν τον αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.
Το δυστύχημα έγινε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα χθες, ενώ τον άτυχο νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αρχικά η Αστυνομία δεν γνώριζε τα στοιχεία του θύματος, που γνωστοποιήθηκαν μετά από σχετική αστυνομική έρευνα, ενώ είναι άγνωστο πως βρέθηκε στο σημείο ο άτυχος νεαρός.
Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, που διενεργεί προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νεαρού.

Η κηδεία του άτυχου 25χρονου, που κατέλιπε μητέρα και δύο αδελφούς, θα γίνει αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 13.30, από τον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου, στο κοιμητήριο “Κούκος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.