Τραυματίστηκε εργαζόμενος από κάδο απορριμμάτων στο χέρι

Εργατικό ατύχημα στο Δήμο Ρ. Φεραίου σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΟΤΑ

Εργατικό ατύχημα έγινε προχθές Δευτέρα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, όταν εργαζόμενος στη καθαριότητα τραυματίστηκε στο χέρι από κάδο απορριμμάτων και η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ σε ανακοίνωσή ης αναφέρει ότι έγινε συνεπεία της εντατικοποίησης των συνθηκών εργασίας και της υποβάθμισης του εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΟΤΑ, νέο εργατικό ατύχημα, που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο όσων έχουν συμβεί μέχρι τώρα σε Δημοτικές υπηρεσίες με αποκορύφωμα την τραγωδία της 30/4 στο Δήμο Τήνου, συνέβη το πρωί της Δευτέρας 7 Μαΐου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

«Συγκεκριμένα, ο συνάδελφός μας Χρήστος Κουραβέλας, εργαζόμενος στην αποκομιδή απορριμμάτων, εκλεγμένος με την παράταξή μας στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, τραυματίστηκε από κάδο κατασκευής του 1997 ο οποίος έχει επισκευαστεί πολλές φορές και υπέστη ακρωτηριασμό φάλαγγας νυχιού και κόψιμο τένοντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ.
Η παράταξη καλεί τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων και τους εργαζόμενους να παλέψουν για την άμεση εφαρμογή τους στους χώρους δουλειάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.