Τρεις προσλήψεις από τον Δ. Αλοννήσου

Την πρόσληψη συνολικά τριών ατόμων ανακοινώνει ο Δήμος Αλοννήσου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αλοννήσου, με τις ειδικότητες του οδηγού απορριμματοφόρου [Γ΄ (C) Κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] και εργατών καθαριότητας (με ημίονο,) δύο και 1 ατόμων αντίστοιχα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλοννήσου, Τ.Κ. 37005, Αλόννησος Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών – Προσωπικού, υπόψιν κου Νικ. Αναγνώστου (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50202).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 18/05/2022, όχι μικρότερη των δέκα ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.alonnisos.gov.gr) και στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.