Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζομένους στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Τι αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων σε ανακοίνωσή του

Τέσσερα είναι συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζομένους στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Σύμφωνα με το Σύλλογο Εργαζομένων, μετά από το προ ημερών, ένα κρούσμα που είχε διαπιστωθεί, εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα σε εργαζομένους.
To magnesianews.gr επικοινώνησε με τον Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Ευάγγελο Κάβουρα, ο οποίος ανέφερε πως το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και αφορούσε σε εργαζόμενο 8μηνης εργασίας. Διενεργήθηκαν rapid test στην Π.Ε. σε μόνο όμως 30 άτομα και όχι σε 300, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αποτελέσματά τους. Παρόλα αυτά τα κρούσματα αυξήθηκαν, καθώς τρεις επιπλέον εργαζόμενοι παρουσίασαν συμπτώματα και μετέβησαν σε ιδιωτικό κέντρο προκειμένου να εξεταστούν.
Ο Σύλλογος ζητά από την Αντιπεριφερειάρχη να κάνει χρήση συγκεκριμένης διάταξης που υπάρχει και που προβλέπει πως “οι δήμοι και οι περιφέρειες μπορούν να αναθέτουν τη διεξαγωγή εξετάσεων για την ανίχνευση του κορωνοϊού στο πάσης φύσεως προσωπικό τους” και να προβεί σε τεστ στο σύνολο των εργαζομένων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.