Τρία Πανεπιστήμια θα αξιολογήσουν την οικολογική κατάσταση του Πάρκου Αλονήσσου

Τα πρακτικά της επιτροπής αποσφράγισης και αξιολόγησης των υποφακέλων των δικαιολογητικών/ τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών της επιτροπής αποσφράγισης και αξιολόγησης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (Α/Α 133205) για την ανάθεση των υπηρεσιών «Αξιολόγηση της οικολογικής κατάστασης χαρακτηριστικών ειδών και οικοτόπων του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων», ενέκρινε το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου στην τελευταία του συνεδρίαση.
Το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του υποέργου 3 της πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων για δράσεις διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, ειδών και Οικοτόπων» και MIS 5033233 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.).
Σύμφωνα με τα πρακτικά, ως προσωρινοί ανάδοχοι ανά τμήμα προτείνονται:
ΤΜΗΜΑ 1: «Καταγραφή και αξιολόγηση τωρινών και μελλοντικών επιπτώσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον από χωροκατακτητικά ξενικά και νέο-αυτόχθονα είδη» το νομικό πρόσωπο “Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας”, με συμβατικό τίμημα: 39.800 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 49.352 € με Φ.Π.Α.
ΤΜΗΜΑ 2: «Δράσεις μείωσης των απειλών και πιέσεων σε θαλάσσιους οικότοπους Κοινοτικού Ενδιαφέροντος και στο πελαγικό περιβάλλον» το νομικό πρόσωπο “Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Α.Π.Θ.”, με συμβατικό τίμημα: 30.500 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 37.720 € με Φ.Π.Α.
ΤΜΗΜΑ 3: : «Δράσεις Διατήρησης του αμιγούς πληθυσμού του Αγριοκάτσικου (Capra aegagrus ssp dorcas)» το νομικό πρόσωπο “Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας”, με συμβατικό τίμημα: 40.000 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 49.600 € με Φ.Π.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.