Τρία συμβάντα πυρκαγιών ταυτόχρονα σε Μακρυράχη, Σαμπάναγα και Βόλο

Ευτυχώς με μικρές ζημιές περιουσιών

Τρία συμβάντα πυρκαγιών σε διαφορετικά σημεία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου σχεδόν ταυτόχρονα μετά τις 2 το μεσημέρι. Η πρώτη φωτιά ξέσπασε στη Μακρυράχη, η δεύτερη στον Σαμπάναγα και η τρίτη σε δίκυκλο στο Βόλο.

Μικρής έκτασης φωτιά που ξέσπασε σε αποθηκούλα στη Μακρυράχη. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 2.30 το μεσημέρι για τη φωτιά και στο σημείο πήγαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και την έσβησαν γείτονες.

Επίσης φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στην περιοχή Σαμπάναγα. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 2.30 για φωτιά και στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα με έξι άτομα.
Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα σε οικοπεδικό χώρο, γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε, ενώ ο απολογισμός είναι ξερά χόρτα σε έκταση 200 τ.μ.

Τέλος, φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι, σε εν κινήσει δίκυκλο, από άγνωστη αιτία. Το δίκυκλο βρισκόταν στην οδό Λαρίσης, στο ύψος του Κοιμητηρίου, στο σημείο πήγαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα που έσβησαν τη φωτιά. Ο Οδηγός είναι καλά στην υγεία του και στο δίκυκλο σημειώθηκαν ζημιές 200 € περίπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.