Τροχαίο με τραυματισμό ενός 28χρονου στην Αλόννησο

Τραυματίστηκε και ο κυβερνήτης του σκάφους του Λιμενικού κατά τη διακομιδή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στη χερσαία ζώνη λιμένα Αλοννήσου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 28χρονο, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσκρούοντας πρώτα στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε μεταλλικό ιστό ρυθμιστικής πινακίδας κυκλοφορίας, επί του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ κατά τη διακομιδή τραυματίστηκε ο κυβερνήτης ου πλωτού που έκανε τη διακομιδή του τραυματία.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, ενώ από το ατύχημα προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στο δίκυκλο.

Η Ένωση προσωπικού λιμενικού Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Σποράδων, με αφορμή περιστατικό αναφορικά με τον τραυματισμό και την μετέπειτα νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου του κυβερνήτη του ΠΛΣ-1067 (πλωτού ασθενοφόρου), Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ευάγγελου Βούρτου Ευάγγελου, κατά τη διάρκεια διακομιδής ασθενούς από την Αλόννησο προς τον Βόλο σήμερα, εύχεται ταχεία και καλή ανάρρωση.

Ο κυβερνήτης του πλωτού, τραυματίστηκε κατά την αποβίβαση ενός 28χρονου που κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του, μετά από τροχαίο στον λιμένα Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η σοβαρότητα των καθηκόντων του κυβερνήτη πλωτού σκάφους, καθώς ο ίδιος λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες αλλά και τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν την διενέργεια του πλου, αποτελεί εκ του νόμου τον αποκλειστικό υπεύθυνο τόσο για την ασφάλεια του πλου αλλά και του σκάφους και του πληρώματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.