Βολιώτης καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ξενοδοχείου στο Ν. Πήλιο

Προηγουμένως, είχε διαμείνει χωρίς να πληρώσει, αφήνοντας ακόμη και τα πράγματά του!

Σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδίκασε ερήμην έναν 48χρονο Βολιώτη, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για συκοφαντική δυσφήμιση ξενοδοχείου σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου, για το οποίο έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο με σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 20 Φεβρουαρίου του 2012 ο άνδρας με τη σύντροφο του επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο ενός 51χρονου στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, κλείνοντας δωμάτιο για 2-3 ημέρες. Τελικά κάθισαν μία περίπου εβδομάδα, με τον 51χρονο να του ζητάει τα μισθώματα για τις παραπάνω ημέρες διαμονής την 1η Μαρτίου.
Τότε το ζευγάρι έφυγε απροειδοποίητα χωρίς να πληρώσει και αφήνοντας τα πράγματα τους στο δωμάτιο.
Ο 51χρονος πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία, ενώ το επόμενο διάστημα, συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον 48χρονο, ο οποίος ήταν εχθρικός απέναντι του, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα ότι θα του κάνει ζημιά.
Ο επιχειρηματίας στις 23 Απριλίου του 2014 πληροφορήθηκε πως ο άνδρας είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ένα συκοφαντικού περιεχομένου σχόλιο, με αναφορές σεξουαλικού περιεχομένου, (ότι γίνονται ανωμαλίες στο χώρο), το οποίο πίστευε ότι το ανέβασε τουλάχιστον ένα μήνα πριν το πληροφορηθεί.
Έτσι υπέβαλε εναντίον του μήνυση και η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, με το Μονομελές να τον καταδικάζει ερήμην σε φυλάκιση 7 μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, με τριετή αναστολή και έφεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.