Βόλος: Ατομικά ραντεβού συμβουλευτικής- υποστήριξης

Από την Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων

Η Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων ενημερώνει ότι οι δράσεις του Συλλόγου θα διαφοροποιηθούν και θα διαμορφωθούν για φέτος αναλόγως της επιδημικής έξαρσης του κορονοϊού, καθώς κύριο μέλημά της είναι η προάσπιση της ΥΓΕΙΑΣ των μελών της. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες και κατόπιν απόφασης του Δ.Σ, η Ένωση ενημερώνει ότι οι ομάδες και οι δράσεις που θα λειτουργήσουν για το διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2020 έως 31 Δεκεμβρίου 2020, είναι αυτές που δεν απαιτούν συγχρωτισμό.
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ:
1. Ομάδα Ατομικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης από Ψυχολόγο (ατομικά ραντεβού)
2. Ιατρική Αξιολόγηση από Φυσίατρο (ατομικά ραντεβού)
3. Υποστήριξη και Πληροφορίες για θέματα Προνοιακών Παροχών και γενικότερα άλλων δικαιωμάτων από Κοινωνική Λειτουργό (ατομικά ραντεβού)
4. Οι Παρασκευές μας Αλλιώς (Ημέρα Εξόδου για καφέ διασκέδαση και κοινωνικοποίηση των μελών) σε μικρές ολιγομελείς ομάδες.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ: Ομάδες Θεραπευτικής Κολύμβησης, Δημιουργικής Απασχόλησης, Λογοθεραπείας, Ομαδικής Συμβουλευτικής και Γιόγκα καθώς και οι συναντήσεις μας τις Δευτέρες στον Σύλλογο. Η απόφαση αυτή, κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία και ασφάλεια όλων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε: Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν.Μαγνησίας & Β.Σποράδων Μυτιλήνης & Κυρίλλου Πολυδύναμο Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου. Τηλέφωνο: 6948407603 email: [email protected], https://eamps-magnesia.gr/ . Όσοι ενδιαφέρονται για τις Ατομικές Συνεδρίες με την Ψυχολόγο μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Συλλόγου για να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.